VOSVOS TUTKUNLARI PAMUKKALE’DE BULUŞTU

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Vosvos Festivali bu yıl 5’inci kez gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Avni Örki, “Turizm adına yaptığımız en özel etkinliklerden birisi olan Vosvos Festivali’nde ülkemizin dört bir yanından gelen vosvos tutkunlarını ağırlamanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Pamukkale Belediyesi ile Denizli Vosvos Kulübü işbirliğinde organize edilen “5. Vosvos Festivali”, Karahayıt Kent Ormanı önündeki kamp alanında gerçekleştirildi. İlçenin turizmine katkı vermek amacıyla düzenlenen etkinliklerden olan festivale; Türkiye’nin dört bir yanından vosvos tutkunları katıldı. Festivale; Belediye Başkanı Avni Örki’nin yanı sıra, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ve Şahin Tin de vosvos tutkunlarını yalnız bırakmadı. Kamp alanında vosvoscularla bir araya gelen protokol, katılımcılarla sohbet ederek, vosvosları incelediler.

VOSVOS TUTKUNLARI PAMUKKALE’DE BULUŞTU

“VOSVOS FESTİVALİ TURİZME KATKI SUNUYOR”

Festival yoğun ilgi görürken; vosvos tutkunları, iki gün süren festival kapsamında bir araya geldi. Karahayıt’tan, Pamukkale travertenlerine kadar uzun konvoy oluşturan vosvoslar, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Festival hakkında konuşan Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’mizin turizmine önemli katkı sunan ve artık geleneksel hale getirdiğimiz Vosvos Festivalimizin beşincisini düzenledik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizin dört bir yanından vosvos sevdalılarımızı ilçemizde ağırladık. Modifiye edilmiş birbirinden güzel vosvoslarımız ilçemizi renklendirdiler. Festivalimize katılan tüm vosvos sevdalılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

VOSVOS TUTKUNLARI PAMUKKALE’DE BULUŞTU

VOSVOS TUTKUNLARI PAMUKKALE’DE BULUŞTU

VOSVOS TUTKUNLARI PAMUKKALE’DE BULUŞTU