GİZEMLİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

DESKİ Daire Başkanlarından Demet Özkan Değirmenci görevinden istifa ederek belediye başkan adaylığı için başvuruda bulunacağını açıkladı Değirmenci, başkanlık için hangi ilçeyi seçtiğini duyurmadı.

Bir dönem AK Parti’de il kadın kolları başkanlığı görevini de yürüten, DESKİ’de İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı olarak görev yapan Demet Özkan Değirmenci, belediye başkan adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medyadan paylaşım yaparak takipçilerini bilgilendiren Değirmenci, “Belediye başkanı olarak hizmet etmek için daire başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Denizli’nin güzel insanlarıyla her köşe başında el ele omuz omuza olmayı sürdüreceğim” ifadelerini kullandı.

‘NEREYE ADAY OLDUĞUNU AÇIKLAMADI’

Belediye başkan adayı olacağını duyuran Değirmenci hangi il ya da ilçeye aday olacağı yönünde bir paylaşım yapmadı. Değirmenci’nin adaylık başvurusu için henüz resmi müracaatta bulunmadığı öğrenildi.

Paylaşımın ardından yazılı bir açıklama yapan Değirmenci, “Ticaretten siyasete, özel sektörden bürokrasiye uzanan yolda bilgi ve tecrübe ile doldurduk biz heybemizi. Denizlimiz için kurduğumuz hayallerimize de; kadın ve anne bakış açısıyla bu hayalleri hayata geçirecek vizyonumuza da güveniyoruz. Hemşehrilerimizin "tam zamanı bizimgız" cümlelerinden geliyor bizim cesaretimiz. Sokakta, pazarda, ev ziyaretlerinde sıktığımız her elin, sarıldığımız her yüreğin derdine ortak oluyoruz” ifadelerini kullandı.

‘DAHA FAZLA ÇALIŞMA VAKTİ’

Değirmenci açıklamasını şöyle sürdürdü: “Hemşehrilerimizin gönüllerinde bulunduğumuz yerin en büyük makam olduğunu bilerek güzel Denizlimizin güzel insanları için yíllarca çalıştık. Onların sesine kulak verdik. Şimdi yine o sese güveniyor ve daha fazla çalışma vakti diyoruz”