TÜGVA PAMUKKALE GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye Gençlik Vakfı Denizli Pamukkale İlçe Temsilciliğinin Olağan Genel Kurulunda İlçe Temsilciliğine Muharrem Abaş getirildi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli Pamukkale İlçe Temsilciliği 1. İlçe Olağan Genel Kurulu, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Kuruluşunun 10. yılını idrak eden TÜGVA Denizli Pamukkale İlçe Temsilciliğinin yürütme ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği genel kurul coşkuyla yapıldı.

Genel kurula, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, TÜGVA Bölge Başkanı İsmail Mazman, TÜGVA İl Temsilcisi Ali Durmuş, TÜGVA Bölge Kısım Sorumlusu Murat Öztürk, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, önceki dönem AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, önceki dönem Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı.

TÜGVA PAMUKKALE GENEL KURULU YAPILDI

TÜGVA Denizli Pamukkale İlçe Temsilciliğine Muharrem Abaş getirildiği genel kurulda konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "TÜGVA Pamukkale İlçe Temsilciliği 1. Olağan Genel Kurulu'nun hayırlı olmasını ve İlçe Temsilcisi Muharrem Abaş ve yönetim kurulu üyesi gençlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

TÜGVA Denizli Pamukkale İlçe Temsilcisi Muharrem Abaş da yaptığı konuşmada, "Yeni ilçe yönetimimizle birlikte Pamukkale İlçesinde ulaşılmamış tek bir genç kalmayana dek gayretle çalışacağım. Teşkilatın temel unsuru olan samimiyet çizgisinde duracağım. Medeniyetimizin, tarihimizin ve inancımızın bizlere yüklediği misyon ve vazifenin farkında olup, ideallerimize maddi ve manevi katkı sağlayacağım. Her daim Hakkı üstün tutacağım. Teslimiyette Hz. Ebu Bekir, adalette Hz. Ömer'i, hoşgörüde Hz. Osman'ı, ilimde Hz. Ali'yi, hayatta Hz. Peygamber Efendimiz (sav) örnek alacağım. Görev aldığım süre zarfında gece gündüz demeden, Türkiye gençliği için canla başla çalışacağım" ifadelerini kullandı.

TÜGVA PAMUKKALE GENEL KURULU YAPILDI

Konuşmaların ardından TÜGVA'nın yaptığı "Kudüs'e Şair Olmak" konulu şiir ve münazara yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi. TÜGVA Denizli Pamukkale İlçesi 1. Olağan Genel Kurulu, coşku içinde geçen programın sonunda hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

TÜGVA PAMUKKALE GENEL KURULU YAPILDI