PAMUKKALE’DE SATILIK OKUL VE OKUL ARSASI

Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli’nin Pamukkale İlçesi’ne bağlı Pamukkale Mahallesi’nde bulunan okul ve okul arsasını satışa çıkardı. 8 milyon 515 bin liraya satılması beklenen okul ve arsasının ihalesi ise 30 Kasım’da yapılacak.

Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Hazine’ye ait Pamukkale İlçesi’ne bağlı Pamukkale Mahallesi’ndeki okul ve okul arsasını satışa çıkardı. Üzerinde Hazine’ye ait muhtelif cinste yaklaşık 20 ağacın bulunduğu ve toplam alanı bin 413 metrekare olan okul ile okul arsasının ihalesi 30 Kasım’da yapılacak.

PAMUKKALE’DE SATILIK OKUL VE OKUL ARSASI

Saat 9.30’da açık teklif usulüyle yapılacak olan ihale, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katındaki Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda toplanacak Komisyon huzurunda gerçekleştirilecek. 8 milyon 515 bin liraya satılması beklenen okul ve arsasının geçici teminat tutarları ise 851 bin Lira. Talep edilmesi halinde taşınmazın satış bedelinin taksitle ödenmesi mümkün olduğu belirtilen açıklamada, taşınmazın satış bedelinin peşin olarak ödenmek istenmesi halinde bu bedele yüzde 20 indirim uygulanacağı bildirildi.