ÇOBAN YILDIZI KİM OLACAK?

Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce yürütülen Çoban Yıldızı Projesi kapsamında çobanlara yönelik gerçekleştirilen eğitimler sonucu yarı finali geçen yetiştiriciler bilgi yarışmasında yarışacak.

Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Çoban Yıldızı Projesi kapsamında, 19 ilçede çobanlara yönelik eğitimler gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen eğitimler neticesinde her ilçede yapılan sınav sonrası belirlenen adaylar arasında İl Müdürlüğünde yarı final yarışması düzenlendi.

ÇOBANLIĞI ÖN PLANA ÇIKARMAK

Denizli Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Çınar, yarı final değerlendirme sınavı kapsamında bir araya gelen yetiştiricilere yaptığı konuşmada, çobanlık mesleğinin kıymetine değinerek, "Amacımız çobanlık mesleğini ön plana çıkararak farkındalık sağlamak. Yarı finalistlerimizin yarışmasının ardından şölen tadında bir final gerçekleştirilecek" dedi.

ÇOBAN YILDIZI KİM OLACAK

YARI FİNALDE 32 ÇOBAN YARIŞTI

Yarı final etabı kapsamında 32 kişi il müdürlüğünde değerlendirme sınavına tabi tutuldu. Yapılan değerlendirme sınavı sonucu belirlenen 8 kişinin katılımı ile yarın Çoban Yıldızı Bilgi Yarışması düzenlenecek. Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü söz konusu yarışmaya tüm yetiştiricileri davet etti.

ÇOBAN YILDIZI KİM OLACAK