DENİZLİ SANAYİSİ, TEKNOKENTLERLE GEKA ÖNCÜLÜĞÜNDE BULUŞUYOR

Denizli sanayisi ile Aydın, Denizli ve Muğla Teknokentlerinden iş dünyasına yönelik dijital çözümler sunan firmalar "Teknokent Sanayi Buluşmaları" etkinliğinde bir araya gelecek.

Güney Ege Kalkınma Ajansı, Denizli OSB ve Güney Ege Teknokentleri iş birliğiyle "Teknokent Sanayi Buluşmaları" etkinliği düzenledi. İşletmelerini dijital geleceğe taşımak, dijital çözümlere adapte olmak ve yol haritalarını belirlemek isteyen firma ve kişilere açık olacak etkinlik, yarın saat 14.00’te Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Güney Ege sanayisinde yazılım kullanımı farkındalığının artırılması amacıyla düzenlenecek etkinlik 2 panelden oluşacak. Yazılım dünyasındaki gelişmelerin ele alınacağı panellerde yazılım dünyasının uzmanları bu alana yönelik gelişmeleri anlatacaklar. Yazılım alanında devlet desteklerinin de ele alınacağı etkinlikte yazılım profesyonelleri ile katılımcılar birebir görüşme imkanına da erişebilecekler.

Güney Ege Teknokentlerinde üretilen teknoloji çözümlerinden ve dijital gelişmelerden haberdar olmak, Teknokent firmaları ile tanışmak ve dijital çözümlerini oluşturmak isteyen çalışan ya da firma sahipleri, “Güney Ege Teknokentleri &Denizli Sanayi Sektörü Buluşması” etkinliğine davet edildi. Etkinlikte GEKA, KOSGEB ve TÜBİTAK yetkililerin devlet destekleri hakkında da bilgi alınabilecek.

DENİZLİ SANAYİSİ, TEKNOKENTLERLE GEKA ÖNCÜLÜĞÜNDE BULUŞUYOR