HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN’DE GENEL KURUL HEYECANI

Hürriyetçi Eğitim Sen genel merkezi hafta sonunda olağanüstü genel kurul gerçekleştirdi. Denizli Şubesi Başkanı Ersin Dede ve yönetim kurulu üyeleri de genel kurula katıldı. Dede, kongrenin demokratik ortamda gerçekleştiğini ve delegelerin son sözü söylediğini belirtti, “Bundan sonra örgütlenmeye yönelik çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.

Hürriyetçi Eğitim Sen’de olağanüstü genel kurul Ankara’da Mogan Uygulama Oteli’nde gerçekleşti. Hafta sonundaki kongrede Genel Başkan Levent Kuroğlu ile önceki dönem genel başkan yardımcısı Erdinç Öztaş yarıştı. Delegelerin tamamına yakınının oy kullandığı genel kurulda Kuroğlu yeniden başkanlığa getirilerek güven tazeledi.

Kongreye Denizli şubesi de tam kadro katıldı. Hürriyetçi Eğitim Sen Denizli Şubesi Başkanı Ersin Dede; “Yönetimsel sıkıntıların ardından olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Tekrar güven tazelemek adına gerçekleşen genel kurulda iki aday da seçim sonrası birbirinin elini kaldırarak birlik mesajı verdiler. Güzel bir genel kurul oldu. Verimli geçti. Demokratik bir ortamda gerçekleşti. Kavga dövüşün olmadığı herkesin fikirlerini söylediği delegelerin tamamını yakının oy kullandığı sandığa demokrasinin yansıdığı bir kongre oldu. Bizde Denizli şubesi olarak kongreye katıldık. Sendikamız adına hayırlı olsun.

Bundan sonra önümüzde örgütlenme süreci var. Buraya yoğunlaşacağız” ifadelerini kullandı.

Hürriyetçi Eğitim Sen PAÜ Temsilcisi ve Hür-Sen Konfederasyonu Disiplin Kurulu üyesi Ferit Yıldız da kongreye ilişkin değerlendirmesinde; “Kazanan Hürriyetçi Eğitim Sen ailesi oldu. Yeniden hızlı bir şekilde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Değişimle birlikte yeni bir süreç bizleri bekliyor” diye konuştu.

HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN’DE GENEL KURUL HEYECANI