YASİN CİNKAYA’YA SON GÖREV

Denize açıldıktan sonra kaybolan ve Samos Adası’nda cesedi bulunan Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi’nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

Didim’den 14 Aralık’ta teknesi ile denize açıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya’nın 25 gün süren arama çalışmalarında izine rastlanmamıştı. Yunanistan’ın Samos Adası kıyılarına kaybolduktan 4 gün sonra vurduğu öğrenilen iş insanı Cinkaya’nın cenazesi Denizli’ye getirildi. Merhum Cinkaya için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

YASİN CİNKAYA’YA SON GÖREV

Cenazeye Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, ünlü oyuncu ve Cinkaya’nın arkadaşı Oktay Kaynarca, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Makine Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Mehmet Sarı, Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Turan Veli Akyol, Bağımsız Denizli eski Milletvekili Teoman Sancar, kentin siyaset, iş ve spor camiasının temsilcileri katıldı.

YASİN CİNKAYA’YA SON GÖREV

Cinkaya'nın babası İbrahim Cinkaya, kayınpederi Yaşar Kabakçı ile kardeşi Yavuz Cinkaya taziyeleri kabul etti. Merhum Cinkaya'nın eşi Yasemin ile kızı Bade Cinkaya, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. İl Müftüsü Abdullah Pamuk tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından merhum Cinkaya, Şemikler Aile Mezarlığı'na defnedildi.

YASİN CİNKAYA’YA SON GÖREV

YASİN CİNKAYA’YA SON GÖREV

YASİN CİNKAYA’YA SON GÖREV