ÇOCUK ŞENLİĞİ 2 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR
Denizli’de büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan Çocuk Şenliği 2 Şubat’ta başlayacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ara tatildeki öğrenciler ve çocuklar için şenlik düzenledi. 2 Şubat’ta başlayacak şenlik üç gün sürecek ve Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Şenlik öğleden önce başlayacak ve akşam 19:30’a kadar açık kalacak.
Birbirinden farklı etkinlik ve gösterilerle dolu şenlikte kukla, pandomim ve çocuk tiyatrolarından, sihirbaz gösterilerine boyama atölyelerinden sanal gerçeklik oyun alanlarına birçok etkinlik yer alacak. 2 Şubat Cuma günü saat 11.00’de ahşap horoz masa süs atölyesi ile başlayacak programda kukla tiyatrosu, bubbleshow, sihirbaz gösterileri, taş boyama magnet, kum boyama ve seramik boyama atölyesi gibi gün boyu eğlenceli etkinlikler yer alacak.
ETKİNLİK TAKVİMİ YAYINLANDI
Şenliğin hafta sonu programının da dolu dolu geçeceği belirtilirken, etkinlik saatlerine www.denizli.bel.tr adresinden bakılabilecek.Gün boyu yüz boyama, palyaço, sosis balon ve maskotgösterilerinin yapılacağı şenlikte, sanal gerçeklik oyun alanı da kurulacak. Sanal gerçeklik gözlüğü ile oyunları 3 boyutlu yaşayacak çocuklar burada keyifli saatler geçirecek. Bunların yanı sıra, çocuklar Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki planetaryumda uzayın derinliklerini de izleyebilecek. Üç gün ücretsiz gösterim yapılacak planetaryumdasaat 11.00’de Polaris, 12.00’de Zula ve Ekibi, 14.00’te Polaris, 15.00 Zula ve Ekibi, 16.00 Polaris, 17.00 Zula ve Ekibi, 18.00 Polaris ve 19 Zula ve Ekibi gösterilecek.
ÜCRETSİZ OLACAK
Planetaryum ve şenlikte yer alan atölyeler için ücretsiz biletler etkinlik öncesi bilet gişelerinden temin edilebilecek. Şenlikte, ahşap horoz masa süs, taş boyama magnet, kum boyama, seramik boyama, baykuş kalem, mandala bardak altlığı, sevimli ayıcık, ahşap kuş evi, maske tasarım, Karagöz Hacivat anahtarlık, kaşık kukla, takı tasarı kardan adam duvar süsü ve nostaljik oyuncak kuşu dili düdük atölyeleri ile çocuklar eğlenceli etkinliklere katılabilecek.