BOYACI: 2024 ATILIM YILI OLACAK

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi geleneksel kahvaltı etkinliğinde buluştu. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı 2024’ün MÜSİAD için atılım yılı olacağını söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi her sene gerçekleştirdiği kahvaltı etkinliğini bu sene de sürdürdü. Kahvaltıya yaklaşık 300 üye katılım sağlarken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de onur konuğu olarak katıldı. 

“KENDİ BİNAMIZI TAMAMLAYARAK FAALİYETE GEÇİRMEK İSTİYORUZ”

Etkinlikte konuşan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, göreve geldikleri günden bu yana 200'e yakın etkinlik düzenlediklerini belirtti. Boyacı “Amacımız, kendi binamızın inşaatını tamamlayarak faaliyete geçirmek. Bu konuda gereken adımları atıyoruz ve 2024 yılı MÜSİAD için atılım yılı olacak.” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise MÜSİAD'ın kendileri için önemli bir kurum olduğunu ve kendisini evinde gibi hissettiğini dile getirdi. Zolan yeni dönemde daha güzel işlere imza atacaklarını belirtti.

TİN’DEN DESTEK SÖZÜ

Daha önce MÜSİAD Başkanlığı da yapmış olan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise yaptığı konuşmada iş dünyası ve üreten ellerin bu ülkenin dinamosu olduğunu vurguladı. Tin, Türkiye’nin içinde bulunduğu süreç ve dünyadaki ekonomik krizle mücadele ederken, MÜSİAD üyelerine en güçlü şekilde destekleyeceğini belirtti.