DENİZLİ, YILDIZDOĞAN’LA COŞTU
Büyükşehir Belediyesi, Türk müziğinin sevilen ismi Mustafa Yıldızdoğan’ı Denizlililerle buluşturdu. Ünlü sanatçı, binlerce kişinin katıldığı konserde sevilen şarkılarıyla davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk müziğinin sevilen ismi Mustafa Yıldızdoğan konseri düzenledi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve binlerce vatandaş katıldı. Yıldızdoğan’ın seslendirdiği “Ölürüm Türkiyem”, “Şehitler Ölmez, “Saçların”, “Kızıl Elmam” ve pek çok eserine binlerce kişi hep bir ağızdan söyledi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı konsere katılanlar Yıldızdoğan’ın şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşadı. Konser bitiminde Mustafa Yıldızdoğan, Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “30 yıldır Avrupa’ya pek çok yere konsere gideriz ama ben böyle bir salon görmedim. Can-ı gönülden Başkanımıza özel bir alkış rica ediyorum, hizmet budur” diye konuştu.

VATAN BÖLÜNMEZ, BAYRAK İNMEZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi salonu dolduran sanatseverlere ve Yıldızdoğan’a teşekkür ederek, "Ağzınıza, yüreğinize sağlık, gerçekten coştuk. Çok değerli sanatçımız, milli şuurumuzu en üst seviyeye çıkarmak adına ortaya koyduğu eserlerle bizi coşturuyor, duygulandırıyor. Birlikte daha güzel işlere ulaşmayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Biz bir ve beraber olursak vatanımız bölünmez, bayrağımız inmez" dedi. Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve Başkan Yılmaz günün anısına Mustafa Yıldızdoğan’a üzerinde Denizli Horozu bulunan kaide hediye etti.





