DENİZLİLİ KUAFÖRLER EĞİTİMDEN GEÇTİ

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası tarafından üyelere yönelik saç kesimi, cilt bakımı, make-up, saç renklendirme, topuz tasarım, türban tasarımı konularında eğitim verildi.

Denizli Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında eğitim programı düzenlendi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimin açılışına; Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile işletmeciler katıldı.

EĞİTİM GÜN BOYU SÜRDÜ

Gün boyu devam eden programda erkek saç kesimi, cilt bakımı, make-up, saç renklendirme, topuz tasarım, türban tesettür katlama tasarımı konularında katılımcılar, ayrı ayrı yapılan sunumlarla bilgilendirildi. Salkom Kozmetik işbirliğinde düzenlenen organizasyonda uzman isimler de tecrübe paylaşımında bulundu.

DENİZLİLİ KUAFÖRLER EĞİTİMDEN GEÇTİ

BAŞKAN GÜÇE’TEN TEŞEKKÜR

Oda Başkanı Yakup Güleç, eğitim programına katılan üyelere teşekkür ederek, her biri birbirinden zengin eğitim içerikleriyle programa katılanlara sertifika verileceğini kaydetti. Eğitimin ardından bir düğün salonunda ‘Birlik, Beraberlik, Moral, Motivasyon ve Eğlence Gecesi’nde düzenlendi. Gecede berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecileri gönüllerine eğlendi.