DSO AKADEMİ KAPILARINI AÇTI

Denizli Sanayi Odası’nın üyelerinin hizmet içi eğitim çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla bünyesinde oluşturduğu DSO Akademi’de ilk eğitim düzenlendi. E-İhracat eğitimi ile DSO Akademi’nin kapılarını açtığını söyleyen DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, üyelerden gelen talepler doğrultusunda eğitimleri düzenli olarak hayata geçireceklerini söyledi.

DSO Akademi’nin ilk eğitimi İstihdam, Eğitim ve Sosyal Politikalar Sektörel Operasyonel Programı kapsamında, Avrupa Birliği’nin desteğiyle finanse edilen DSO E-ihracat & İhracat İstihbarat Akademi adlı proje kapsamında düzenlendi. E-İhracat eğitimi Pordax Danışmanlık firmasından Eğitim Koordinatörü Murat Bulgak ve ekibi tarafından 140 katılımcı ile 3 ay boyunca devam edecek.

E-TİCARET EĞİTİMİ İLE START VERDİ

E-ihracat eğitimlerinde katılımcılara, E-ticaret start-up, devlet teşvikleri, ödeme sistemleri, lojistik altyapı, gümrük işlemleri, web tasarımları, marka tescili, dijital pazarlama, uluslararası pazarda satış konularında 12 gün eğitim verilecek. İnovasyon ve dijitalleşme yoluyla Türkiye'nin ihracat değerinin artırılmasını amaç edinen proje öncelikli kadın ve genç çalışanların e-ticaret bilgisine sahip daha nitelikli çalışanlara dönüştürülmesini hedefliyor.

DSO AKADEMİ KAPILARINI AÇTI

EĞİTİMLER TALEPLERE GÖRE DÜZENLENECEK

DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, DSO Akademi’nin üyelerinden gelen talepler doğrultusunda sanayi kuruluşlarında görevli personelin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla oluşturulduğunu belirterek, ilk eğitimi düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kasapoğlu, eğitimlerin gelen taleplere göre düzenli olarak yapılacağını belirtti.