GESİFED’DE HAKAN URHAN DÖNEMİ

GESİFED 14’ncü Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Başkan Oktay Mersin’in yeniden aday olmadığı kuruluşta iş insanı Hakan Urhan başkanlığa getirildi.

Güney Ege sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) 14’ncü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Anemon Otel’deki genel kurulda federasyonun başkanlığını yürütün Oktan Mersin yeniden aday olmadı, yerine iş insanı Hakan Urhan ve ekibi görev aldı. Eski başkanların, Denizli, Muğla ve Aydın’dan dernek üyelerinin hazır bulunduğu genel kurul öncesi GESİFED’in yürüttüğü ‘Ege Hikayesi Projesi’ ile GESİGED’e ait mobil uygulama hakkında sunumlar yapıldı.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan GESİFED 5’nci dönem başkanı Oktay Mersin, aile ortamı oluşturduklarını, karşılıklı güven duygusunun pekiştiği, samimiyet ve saygının yaşandığı bir anlayışa sahip olduklarını kaydederek; “GESİFED ailesi olarak çok güzel işler yaptık” dedi.

GESİFED’DE HAKAN URHAN DÖNEMİ

TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİLDİ

Tek liste ile gidilen seçimlerde DEGİAD Başkanlığı görevini de yürüten Hakan Urhan ve listesi federasyon üyelerinden onay ve yetki aldı. Urhan’ın yönetiminde Özlem Köseoğlu, Senem Barut, Cahide Fenli Akman, İbrahim Kaya, Bilal Ülkür, Neslihan Nazlıoğlu, Coşkun Cerit, Engin Ali Kaplan, Şebnem Dal Üzülmez, Murat Oğan, Damla Kurt Lafçı, Cevat Fahri Bermant, Volkan büber, Emel Demir, Mustafa Kemal Huz, Mehmet Erişkin, Pınar Cerit, Ekrem Ateş, Burak Semerci, İlker Başkaya, Sibel Aysu ve İbrahim Şenel yer aldı.

ORTAK AKIL VURGUSU

Yeni Başkan Urhan genel kuruldaki konuşmasında; “Projelerimizi bölgelerimizin ihtiyaçlarına göre ortak akılla ortaya koyacağız önümüzdeki süreçte ancak Denizli’nin ve bölgemizin yeni bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Toplumun sosyoekonomik düzeyi, eğitim düzeyi, bilgi ve tecrübe düzeyi, görgü düzeyi en yüksek kesimini oluşturan bizler toplumda, iş dünyasında, karar vericiler nezdinde, kamuda, akademik dünyada bu farkındalığı ve bilinci yaratmaya en muktedir sivil inisiyatiflerden biriyiz. Gücümüzün farkında olmamız lazım. Bu yeni hikâyenin öncülüğünü bizler pekâlâ yapabiliriz. Hep birlikte bölgemize dair bu değişimin söylemini geliştirebilir ve etkileşimi başlatabiliriz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

GESİFED’DE HAKAN URHAN DÖNEMİ