MERKEZEFENDİLİ ÇİFTÇİNİN MAZOT DERDİ SONA ERECEK

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönemde hayata geçireceği projelerinde ekonomik sıkıntı çeken çiftçileri unutmadı. Doğan, “Önümüzdeki dönemde her bir çiftçimizi yıllık 400 litre mazot yardımıyla da destekleyeceğiz” dedi.

Denizli ekonomisine üretimiyle önemli oranda katkıda bulunan Merkezefendi’de Kırsal Kalkınma Eylem Planı’nı hayata geçirerek çiftçilere ve üreticilere destek olan Belediye Başkanı Şeniz Doğan,  60+1 Proje Tanıtımı ve Bilgilendirme Programı’nda açıkladığı projeleri detaylandırıyor.  Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlar yeni dönem projeleri ile ilçenin daha da gelişeceğine ve güzelleşeceğine inanıyor.

MERKEZEFENDİLİ ÇİFTÇİNİN MAZOT DERDİ SONA ERECEK

“MAZOT FİYATLARI ÇİFTÇİMİZİN BELİNİ BÜKTÜ!”

Sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini 5 yıldır yerine getirdiklerini söyleyen Şeniz Doğan, üretim için üreticinin en ufak kaygı yaşamaması gerektiğini belirtti. Çiftçilere verecekleri destekleri açıklayan Doğan, “Artan mazot fiyatları nedeniyle yerli üreticilere ekonomik yönden destek olmak amacıyla mazot desteği sağlayacağız. Merkezefendi’mizde tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye birçok destekte bulunduk. Bu desteklerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Geçtiğimiz yıl yüzde 100 oranında zamlanan mazot fiyatları çiftçimizin belini büktü. Önümüzdeki dönemde her bir çiftçimizi yıllık 400 litre mazot yardımıyla destekleyeceğiz” dedi.