ŞEHİT BABASI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’LA TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak’ta meydana gelen trafik kazasında şehit olan Denizlili polis memuru Fırat Der’in babası ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanının taziye dileklerini kabul eden acılı baba ‘Vatan sağolsun.’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinde görevli olan ve Şırnak'ın İdil ilçesinde trafik kazası sonucu şehit olan Denizlili polis memuru Fırat Der’in babası Erdoğan’la telefonda konuştu. Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün aradığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin acılı babasını telefona istedi. Başsağlığı dileklerini kabul eden acılı baba ‘Vatan sağolsun.’ dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şehidin babasının ardından eşiyle de telefonda görüştü. Eşine de başsağlığı dileyen Erdoğan, şehidin ailesinin acısını paylaştı. 

O anların videosunu sosyal medya hesabında paylaşan Denizli Milletvekili Nilgün Ök paylaşımına “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile konuşan Şehidimiz Fırat Der’in kıymetli babası: Vatan sağ olsun. Şehidimizin emanetleri devletimizin en kıymetlileri. Her zaman yanlarında olacağız. Acıları acımız, kederleri kederimizdir.” notunu düştü.