HALK EĞİTİM MERKEZLERİ GAZZE İÇİN ÇALIŞTI

Denizli’de 8 halk eğitim merkezi kursiyerleri Gazze’de abluka altında yaşayan Filistin halkı için 30 bin iç çamaşırı üretti. Yardım malzemeleri ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İsrail ablukası altındaki Gazze’de yaşayan Müslümanlar için yardım kampanyası başlattı. Pamukkale, Merkezefendi, Honaz, Çal, Serinhisar, Sarayköy ve Tavas ilçelerindeki halk eğitim merkezleri kampanyaya katıldı.

8 halk eğitim merkezinin usta öğreticileri ve kursiyerleri abluka altındaki Gazze halkına 30 bin adet iç çamaşırı dikti.

HALK EĞİTİM MERKEZLERİ GAZZE İÇİN ÇALIŞTI

Gece gündüz çalışılarak hazırlanan giysiler yine kursiyerler tarafından araçlara yüklendi ve Fiistin’e ulaştırılmak üzere Mersin Limanı’nı gönderildi.

HALK EĞİTİM MERKEZLERİ GAZZE İÇİN ÇALIŞTI

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bakanlığımız uhdesinde halk eğitimi merkezlerimizce insani yardım olarak çok anlamlı bir çalışmaya imza attık. Gazze’de aylarıdır süren savaşta masum on binlerce insan katledildi. Bunun üzüntüsünü her daim içimizde yaşıyoruz. Oradaki insanlar imkânsızlıklar içinde hayatlarını devam ettirirlerken halk eğitimi merkezlerimiz aracılığı ile böylesine önemli bir yardımın içinde olmak içimizdeki acıyı bir nebze hafifletti. Hazırlamış olduğumuz insani yardım malzemelerini Filistin'e yolcu ediyoruz. Üretimden paketlemeye kadar projede emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

HALK EĞİTİM MERKEZLERİ GAZZE İÇİN ÇALIŞTI