ROBOTEX’TEN DENİZLİ’YE 3 KUPA

İzmir’de bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Robotex Ege Bölgesi Turnuvası’na Denizli’den 3 takımla katılan Maker Center, 2 birincilik ve 1 de ikincilik olmak üzere 3 kupa ile döndü. Maker Center takımları, Antalya’da düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Çocukları ve gençleri; robotik, yapay zeka ve otomasyon konularında bilgilendirmek, onların yeteneklerini ortaya çıkarmak ve potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarına olanak sağlayan Robotex Türkiye’nin Ege Bölgesi Turnuvası, İzmir’de yapıldı. 16-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya 19 kategoride yarışan bin 200 yarışmacı katıldı.

ROBOTEX’TEN DENİZLİ’YE 3 KUPA

DENİZLİ’DEN 10 YARIŞMACI

Bu yıl 3’üncüsü yapılan bölge turnuvası, yarışmacı ve ziyaretçilerle yaklaşık 3 bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Karşıyaka Belediyesi partnerliğinde yapılan turnuvaya; Denizli’den 3 takım halinde 9 öğrenci ve 1 de mentör olmak üzere toplam 10 kişi katıldı.

ROBOTEX’TEN DENİZLİ’YE 3 KUPA

DENİZLİ’YE 3 KUPA

Eğitim Teknolojileri ve Yazılım Uzmanı Seçkin Aksoy’un kuruculuğunu yaptığı Maker Center, Robotex Türkiye’nin Ege Bölgesi Turnuvası’na 3 takımla katıldı. Maker Center, ilk kez katıldıkları turnuvada 2 birincilik ve 1 de ikincilik elde ederek toplam 3 kupa ile Denizli’ye döndü. Takımlar, 20-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak Robotex Türkiye Antalya Ulusal Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

ROBOTEX’TEN DENİZLİ’YE 3 KUPA