YENİŞAFAK’A 3 PARK VE HALI SAHA

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yenişafak Mahallesi’ne üç park ve bir halı saha kazandırdı. Denizli genelinde park sayısı bin 876 oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yenişafak Mahallesi’nde yapımını tamamladığı üç park ve bir halı sahayı hizmete sundu. Tesis içinde yürüyüş yolları, fitness ve çocuk oyun grupları yer alıyor.

Törenle açılan parkta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan çocuklarla futbol oynadı.

YENİŞAFAK’A 3 PARK VE HALI SAHA

Zolan, Denizli’nin yeşil alan konusunda parmakla gösterilen bir şehir haline geldiğini belirterek, “Şehrimizde kişi başına düşen yeşil alan çok üst seviyeye çıktı. 2004 yılında 3-5 park olan Denizimizde bin 876 park sayısına ulaştık. Dile kolay. Bunların her biri tek tek yapıldı. Şimdi evden çıkıp 150-200 metre yürüdüğünüzde mutlaka küçük de olsa bir parka ulaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

YENİŞAFAK’A 3 PARK VE HALI SAHA

SADECE HİZMET

Vatandaşların isteklerini yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Zolan, “Biz eser ortaya koyma peşindeyiz. İnşallah bu eserlerimizi arttırarak devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman şov yapmadık, sadece iş yaptık. Şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik. Şimdi 3 parkımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Üçünün toplamı yaklaşık 6 bin metrekare. İçinde halı saha, oyun ve spor aletleri olan parkımız bölgemizin ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn edildi. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YENİŞAFAK’A 3 PARK VE HALI SAHA