FATİH ERKOÇ RÜZGARI
Ramazan etkinlikleri kapsamında Denizli’ye gelen sanatçı Fatih Erkoç verdiği konserle Denizlilileri büyüledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayına özel hazırladığı programlar kapsamında Denizli’ye gelen ünlü sanatçı Fatih Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sahne alan usta sanatçı Fatih Erkoç programa katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Gecede Erkoç en güzel parçalarını Denizlililer için söylerken, vatandaşlar da sanatçının tüm şarkılarına hep bir ağızdan coşku içerisinde eşlik etti. Konsere katılanların unutulmaz bir gece yaşadığı programın sonunda Zolan bir konuşma yaptı. Fatih Erkoç’a teşekkür ederek, Denizli'nin simgesi horoz figürlü bir kaide verdi.
Diğer yandan ramazan etkinlikleri kapsamında birbirinden özel programlar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde bu akşam saat 21.30’da da Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası’nın düzenleyeceği Barış Manço şarkıları konseri ile ramazan programları devam edecek. Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programlarına tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.




