SEÇİM GÜNÜ DENİZLİ’DE HAVA NASIL OLACAK?

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kalırken, Meteoroloji’den edinilen bilgilere göre; Denizli’de, seçim günü parçalı bulutlu hava hakim olacak. Merkez ilçelerdeki hava sıcaklığı ise 28 dereceye kadar yükselecek. Yarın ise kent genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta yaşanan soğukların ardından Denizli’de bahar havası kaldığı yerden devam ediyor. Kent genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olurken, sıcaklıklar da giderek yükseliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre Denizli’de bugün parçalı bulutlu ve güneşli havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise gün içerisinde 26 dereceye kadar yükselecek.

YAĞMURA DİKKAT

Yarın ise kent genelinde sağanak yağışın hakim olması bekleniyor. En düşük sıcaklık 8 derece, en yüksek 27 derece olacak. 29 Mart Cuma günü, çok bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 12, en yüksek sıcaklık ise 25 derece olarak ölçülecek. 30 Mart Cumartesi günü az bulutlu hava hakim olacak. Günün en düşük sıcaklığı 13, en yüksek sıcaklığı ise 28 derece olarak ölçülecek.

SEÇİM GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

31 Mart Pazar günü ise Denizlili seçmenler, sandık başına gidecek. Seçim günü Denizli’de hava, az bulutlu olacak. Günün en düşük sıcaklığı 14, en yüksek sıcaklığı ise 28 derece olacak. 1 Nisan Pazartesi günü ise kentte az bulutlu hava hakim olacak ve en düşük sıcaklık 16, en yüksek sıcaklık ise 30 derece olacak.