DENİZLİ PROTOKOLÜ NEREDE OY KULLANACAK?

Türkiye sandık başına gidiyor. Denizli’de 800 binin üzerinde seçmen kenti 5 yıl yönetecek belediye başkan ve belediye meclis üyelerini belirleyecek. Bu demokrasi şöleninde kentin önde gelen isimler nerelerde oy kullanacaklar? İşte detaylar…

Muhalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanma işlemleri yarın sabah saat 08:00’den itibaren akşam 17:00’ye kadar devam edecek. Haftalardır sahada seçim çalışması yürüten büyükşehir belediye başkan adayları, ilçe belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları ve muhtar adayları emeklerinin karşılığını almak için sayım işlemlerinin sona ermesini bekleyecek. 

Denizli’de büyük ölçüde olugunluk içinde geçen seçim yarışında sadece adaylar değil, onlara destek veren partililer de büyük emek harcadı. Kapı kapı süren ziyaretler, geç saatlere kadar devam eden seçim çalışmaları her partiye bu heyecanı yaşattı, bayraklar, şölenler ve mitinglerle şehrin havası değişti. 

Seçim kampanyalarında sıklıkla boy gösteren kent siyasetinin önemli aktörleri ikametlerinin bulunduğu adrese göre bağlı bulundukları seçim kurullarının gösterdiği yerlerde oy kullanacaklar. İşte o detaylar…

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca oyunu Merkezefendi ilçesinde kullanacak. Karaca, seçim günü öğleden önce Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2119 sayılı sandıkta oy kullanma işlemini gerçekleştirecek. 

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Başkarcı mahallesindeki Mustafa Kulaklı İlkokulu’nda oyunu kullanacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan da oyunu Merkezefendi’de kullanacak. Zolan, Gerzele Mahallesi’ndeki Hayırseverler Ortaokulu’nda 2102 sayılı sandıkta öğleden önce oy kullanma işlemini gerçekleştirecek. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Servergazi mahallesindeki Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2120 sayılı sandıkta kullanaca.

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Merkezefendi’deki Lütfi Ege Anadolu Lisesi’nde 2236 sayılı sandıkta oy kullanacak. 

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise oyunu Pamukkale ilçesinde kullanacak. Tin Kervansaray Mahallesi’ndeki Ahi Sinan Ortaokulu’nda 1221 sayılı sandıkta oyunu atacak. 

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı da oyunu Pamukkale ilçesinde kullanacak. Arpacı öğleden önce Esat Sivri Ortaokulu’nda ailesi ile birlikte sandık başında olacak.

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin ün yerel seçimlerde oyunu Pamukkale ilçesindeki Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde 1241 sayılı sandıkta kullanacak. 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu oyunu Hayırseverler Ortaokulu’nda kullanacak. 

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, oyunu yarın öğleden önce Denizli Lisesi’nde kullanacak. 

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, oyunu Merkezefendi’ye bağlı Yenişehir mahallesindeki Sıdıka Çalışkan Ortaokulu’nda kullanacak.