DENİZLİ SANAYİ ODASI, YENİ DÖNEMDEN BEKLENTİLERİNİ AÇIKLADI

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Açıklamada seçilen belediye başkanları kutlanıp görevlerinde başarı dilekleri iletildi, “Yeni dönemden beklentimiz, Denizli'mizin ihtiyaç ve önceliklerine uygun bir hizmet sunulmasıdır” ifadesine yer verildi.

Denizli Sanayi Odası Yönetiminden yapılan yazılı açıklamada tamamlanan seçimler sonrası yerel yönetimlerde yeni bir dönem başladığı belirtilerek, “Seçimlerin ülkemize, vatandaşlarımıza ve sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Başta Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu olmak üzere, tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Denizli'mizin kalkınması için, başta altyapı sorunları olmak üzere, sanayicilerimizin sorunlarının çözülmesi büyük önem taşımaktadır. Bu konuda Büyükşehir Belediyemize ve İlçe Belediyelerimize önemli görevler düşmektedir” denildi.

TÜM PAYDAŞLARLA BİRLİKTE HAREKET ETMEYE HAZIRIZ

Açıklamada yeni dönemde yerel yöneticilerden somut adımlar atılmasının beklendiği vurgulanarak, “Yeni dönemden beklentimiz, Denizli'mizin ihtiyaç ve önceliklerine uygun bir hizmet sunulmasıdır. Altyapı sorunlarının çözümü, şehircilik anlayışının geliştirilmesi, sanayi alanlarının artırılması ve güçlendirilmesi vd. konularda somut adımlar atılacağını ümit ediyoruz. Denizli'mizin ve bölgemizin kalkınması için tüm paydaşlarla birlikte hareket etmeye hazır olduğumuzu belirtiyor; yeni yönetim döneminde tüm belediyelere tekrar başarılar diliyoruz” ifadesi kullanıldı.

DENİZLİ SANAYİ ODASI, YENİ DÖNEMDEN BEKLENTİLERİNİ AÇIKLADI

BİR AÇIKLAMA DA DENİB'TEN

Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu da yerel seçimlerin ardından açıklama yaptı. Açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu ve diğer seçilen başkanlar kutlandı. Açıklamada, “Ülkemiz sandık başına gitti ve yerel seçimleri geride bıraktık. Önümüzdeki dönemde ekonomi politikalarına odaklanılması, uluslararası pazarlarda rekabetçiliğimizi güçlendirecek adımlar atılması ihracatçılar olarak en büyük temennimiz. Seçim sonuçlarının ülkemiz, ilimiz ve ihracatımız adına hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.