ZOLAN'DAN VEDA ZİYARETLERİ

Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimleri kaybeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Ömer Faruk Coşkun ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan'a veda ziyaretinde bulundu.

Ülke genelinde 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen mahalli idareler genel seçimlerinin ardından kazanan adaylar mazbatalarını almaya başlarken, seçilemeyen belediye başkanları da protokol üyelerine veda ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Denizli'de pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimde aldığı yüzde 38,87 oy oranı ile ikinci gelen AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın adayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aldığı yüzde 48,12 ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Bülent Nuri Çavuşoğlu'na koltuğunu devretmeden önce veda ziyaretlerinde bulundu.

Seçim sonucu görev süresi dolan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Ömer Faruk Coşkun'a veda ziyaretinde bulundu. Vali Coşkun, Denizli'ye yaptığı hizmetler nedeniyle Zolan'a teşekkür etti.

ZOLAN'DAN VEDA ZİYARETLERİ

Zolan, Pamukkale Üniversitesine de veda ziyaretinde bulundu. Akademik ve idari personel ile bir araya gelen Zolan, üniversitenin ziyaretçi defterine not düştü.    Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Zolan'a yaptığı hikmetlerden dolayı teşekkür ederek, cam obje takdiminde bulundu.