BAŞKAN ERTEMUR’A EN ANLAMLI MESAJ

Pamukkale Belediye Başkanı Seçilen Ali Rıza Ertemur’un eşi Aslı Ertemur yaptığı paylaşımda; “Sen bizimdin, şimdi Pamukkale’nin oldun” paylaşımı yaptı.

Kuruluşundan bu yana AK Partili isimler tarafından yönetilen Pamukkale Belediyesi’nde ilk kez CHP’li bir başkan görev alacak. 31 Mart’taki seçim yarışında sandıktan onay alan Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur dün gerçekleşen devir teslim töreninden sonra görevinin başına geçti.

Başkan Ertemur’un eşi Aslı Ertemur sosyal medyada yaptığı paylaşımla eşine mesaj gönderdi, Pamukkale için en az ailesi için mücadele ettiği kadar mücadele etmesini istedi.

BAŞKAN ERTEMUR’A EN ANLAMLI MESAJ

Aslı Ertemur duygusal paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Hayat arkadaşım,yol arkadaşım, eşim, canım… Bana ve kızlarıma hayatımız boyunca pek çok gurur yaşattın. Eş oldun, yoldaş oldun, baba oldun, başkan oldun, vekil oldun şimdi de belediye başkanı oldun. Seninle gurur duyuyoruz. Sen bizimdin şimdi Pamukkale’nin oldun. Bizim için nasıl çabaladıysan daha fazlasını Pamukkale ailesi için yapacağından zerre kuşkumuz yok. Sen şimdi kocaman bir ailenin babası, abisi, kardeşi, dedesi, evladısın. Yolun açık olsun, Allah’ım her daim yardımcın olsun.Seni çok seviyoruz”