BAYRAMDA YOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı tatilinde yola çıkacaklara uyarıda bulundu. Denizli-Antalya Karayolu; Tunç Petrol ile Tavas Köprülü Kavşağı arasında yaklaşık 2 kilometrelik alanında Karayolları Genel Müdürlüğü’nce yol çalışması yapıldığının uyarısında bulundu.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Bayram tatilinin 9 güne yükseltilmesiyle birlikte vatandaşlar, tatil planlarını yapmaya başladı. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden, bayram tatilinde yola çıkacaklara uyarıda bulundu. Denizli-Antalya Karayolu’nda Tunç Petrol ile Tavas Köprülü Kavşağı arasındaki yaklaşık 2 kilometrelik alanında Karayolları Genel Müdürlüğü’nce başlanan yol çalışması bayram tatili süresince de yapılacağı duyuruldu.

BAYRAMDA YOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İlimiz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan, Denizli-Antalya Karayolu; Tunç Petrol ile Tavas Köprülü Kavşağı arasında Antalya istikametinden Denizli istikametine doğru bölünmüş yolun yaklaşık 2 kilometrelik alanında Karayolları Genel Müdürlüğünce yol çalışması yapılmaktadır. Antalya-Denizli istikametinde yapılan yol çalışması sebebiyle trafik akımı geliş ve gidiş çift yönlü olarak Denizli-Antalya istikametinden sağlanacak olup yol çalışmalarının Ramazan Bayramı tatili süresince de devam edeceği bildirilmiştir. Bayram tatili ve yapılan yol çalışmalarından dolayı bölgede oluşabilecek trafik yoğunluğu ve zaman kaybına karşı vatandaşlarımızın hazırlıklı ve duyarlı olması, sürücülerimizin çalışma alanında dikkatli seyir etmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları büyük önem arz etmektedir” denildi.