BAŞKANLAR ÇİÇEK DEĞİL BAĞIŞ İSTEDİ

Denizli'de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kazanan belediye başkanlarına tebrik yağdı. Seçilen belediye başkanları tebrik mesajları için çiçek gönderilmesini değil, SMA hastası bebeklere, derneklere ve vakıflara bağış yapılmasını istedi. 

 

Denizli'de 31 Mart yerel seçimleri sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Seçimlerin ardından kazanan belediye başkanlarına tebrik mesajları yağdı. Tebrikleri kabul eden başkanlar kendilerine çiçek gönderilmesi yerine bağış yapılmasını istedi. 

BAŞKANLAR ÇİÇEK DEĞİL BAĞIŞ İSTEDİDOĞAN SMA'LI BEBEKLERİ DÜŞÜNDÜ

Şeniz Doğan Merkezefendi'de yüzde 57,78 oy oranına ulaşarak yeniden Merkezefendi Belediye Başkanı seçildi. Başkan Doğan sosyal medya hesabından tebrik edenlere teşekkür ederek bağış yapmalarını rica etti. Doğan paylaşımında " Tebrik için bana çiçek göndermek isteyen herkese çok teşekkür ederim. Lakin onlardan bir ricam var. Lütfen bana alacağınız çiçeği tutarını SMA'lı Tusem bebeğimizin IBAN adresine gönderiniz." dedi. Başkan aynı mesajı SMA hastası Arya Bebek için de yayınladı. 

 

BAŞKANLAR ÇİÇEK DEĞİL BAĞIŞ İSTEDİ

 

ERTEMUR ARYA'YA DESTEK İSTEDİ

Pamukkale'de ise CHP'li Ali Rıza Ertemur ilçesindeki oyların yüzde 46,04'ünü alarak belediye başkanı seçildi. Ertemur da belediye başkanlığını kutlamak için çiçek göndermek isteyenlere aynı mesajı verdi. Ertemur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Belediye başkanlığı tebrik ve kutlama çiçeği yerine SMA hastasu Arya bebeğimizin kampanyasına destek olmanız bizleri mutlu edecektir. Anlayışınız için hepinize çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

 

BAŞKANLAR ÇİÇEK DEĞİL BAĞIŞ İSTEDİ

 

BAŞKAN DERE'DEN DERNEK VE VAKIFLARA BAĞIŞ TALEBİ

Çivril'de ise vatandaşlar tercihini CHP'li Semih Dere'den yana kullandı. Dere ilçesindeki oyların yüzde 37,36'sını alarak yeni belediye başkanı oldu. Başkan Dere de tebrik çiçeği yerine bağış isteyen başkanlardan oldu. Dere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Değerli dostlarım, sizlerden bir ricam var. Tebrik mesajlarınız için yürekten teşekkür ederim. Ancak çiçek göndermek yerine ihtiyaç sahiplerine ulaşması için vakıflara ve derneklere yapacağınız bağışlar bizleri çok daha mutlu edecek. Hep birlikte dayanışmamızı büyüteceğiz." dedi.