BAYRAM ALIŞVERİŞİNİZİ ESNAFTAN YAPIN

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlara, “Bayram alışverişinizi, kentimizdeki esnaftan yapın” çağrısında bulundu. Erdoğan, “Birbirimize sahip çıkarsak daha güçlü ve daha huzurlu oluruz. Bayram sevincimizi, el birliğiyle ikiye katlayalım” dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Denizli halkına çağrıda bulundu, bayram alışverişlerini Denizli’deki işletmelerden yapıp, yerel esnafa destek çıkmasını istedi. 

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Erdoğan, Başkan Erdoğan, “Bayramlarımız, insanımız için ne derece önemli ise esnafımız için bir kat daha önemli.  Çünkü alışverişin canlandığı ve hızla arttığı bu dönem için günler öncesinden hazırlık yapıyor. Bayrama özel ürünler ve uygun fiyatla, işlerinin ve emeklerinin karşılığı olan kazançlarını dönemsel de olsa artırmaya çalışıyor. Esnafımız bayram hazırlıklarını, bu yıl da tamamladı ve müşterilerini beklemeye başladı. İnsanımız, memleketine bağlıdır. Her gün selam verdiği, kapısını çaldığı komşusunun iyi günde de kötü günde de her daim yanındadır. Eminim, bu kez de bayram şekerinden aile fertlerinin bayramlıklarına kadar tüm alışverişinde, tercihi yerel esnaf olacaktır” diye konuştu.

BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKARSAK DAHA GÜÇLÜ OLURUZ

Bayram alışverişinin Ramazan ayı gibi bereketli olması dileğinde bulunan Erdoğan, “Bayram alışverişimizi, komşularımızdan ve kendi esnafımızdan yaparak onlara destek olalım; bayram sevincimizi ikiye katlayalım. Şunu asla unutmayalım ki; birbirimize sahip çıkarsak milletçe çok daha güçlü ve huzurlu oluruz. İhtiyaç duyacağımız her şey, kentimizdeki esnafımızda daha uygun fiyat ve daha iyi bir kalitede mevcut. Aradığımız ne varsa mutlaka kendi şehrimizde, iş yeri ve işletmelerimizde bulabiliriz. Bizzat görerek, seçerek, beğenerek, gönül rahatlığıyla alabiliriz” dedi.