URHAN’A ÖNEMLİ GÖREV

Denizli iş dünyasının genç temsilcilerinden Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Hakan Urhan, Türkiye’de iş dünyasının en büyük sivil örgütlenmesi olan TÜRKONFED’de önemli bir görev üstlendi. Mart ayındaki seçimlerde Yönetim Kurulu’na giren Urhan, Başkan Yardımcısı oldu.

Bünyesinde 26 bölgesel, 4 sektörel olmak üzere 30 federasyon, 331 üye dernek üzerinden 60 bini aşkın şirket bulunduran ve bu yıl 20. yaşını kutlayan iş dünyası temsil örgütlerinin çatı kuruluşu olan TÜRKONFED’in 9 Mart’ta yapılan 15. Olağan Genel Kurulunda Başkan Süleyman Sönmez güven tazelemiş, Denizliliden de GESİFED Başkanı Hakan Urhan, DSO Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu ve Canberk Mersin Yönetim Kurulu Asil Üyesi seçilmişlerdi.

URHAN’A ÖNEMLİ GÖREV

GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEKLERİNDEN SORUMLU OLACAK

Genel Kurulun ardından TÜRKONFED’in yeni Yönetim Kurulu toplanarak görev dağılımı yaptı. GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, Başkan Yardımcısı oldu. Urhan, 2024-2027 döneminde konfederasyon bünyesindeki genç iş insanları derneklerinden sorumlu olacak. GESİFED’ten yapılan açıklamada Urhan’ın Başkan Yardımcılığı görevine getirildiği duyuruldu, yeni görevinde başarı dilekleri iletildi. Urhan, üstlendiği görevin öneminin bilincinde olduğunu ifade ederek, kendisini bu göreve layık gören TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez ve Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.