İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

Manevi huzur ve coşkunun bir ay boyunca yaşandığı Ramazan ayında bayram günü geldi çattı. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın öne çıktığı bu anlamlı günde, Denizli protokolü de yayınladığı mesajlarla vatandaşların bayramını kutladı. İşte detaylar…

Müslüman dünyasının ibadetlerle geçirdiği Ramazan ayı sonunda bayram heyecanı kapıyı çaldı. Ramazan Bayramı küskünlerin barıştığı, ailelerin sevdikleri ile bir araya geldiği, dayanışma ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı, manevi huzurun ve coşkunun birleştiği günler olarak kutlanacak.

Denizli protokolü de bu anlamlı günde mesajlar yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. İşte o mesajlar:

İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

DENİZLİ VALİSİ ÖMER FARUK COŞKUN:

“Bayramlar bir olmanın, paylaşmanın, dayanışmanın yaşandığı müstesna zamanlardır.

Bayram sevincimizi yaşlılarımızla, ihtiyaç sahipleriyle ve düşkünlerimizle paylaşmayı ihmal etmeyelim.  Aynı şekilde, şehitlerimizin kıymetli ailelerini, kahraman gazilerimizi ve yetimlerimizi de unutmayalım.

Değerli Vatandaşlarımız; Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde idrak edilmesi için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Bayram boyunca ilimizin huzuru, güvenliği ve mutluluğu adına görev alacak tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bayram nedeniyle şehir dışına çıkacak vatandaşlarımızdan da yolculukları esnasında trafik kurallarına uymalarını, uykusuz araç kullanmamalarını ve aşırı hızdan kaçınmalarını, mutlaka emniyet kemeri kullanımına özen göstermelerini istirham ediyorum. Lütfen bayram sevincimizin hüzne dönüşmesine izin vermeyelim.  Bu duygu ve düşüncelerle; Denizlili hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmak temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU:

"Ramazan Bayramı’na kavuşmanın yanında yoğun geçen bir seçimin ardından Denizli adına çok güzel bir sürecin heyecan ve mutluluğunu da yaşadık. Güzel günlerin çok daha yakın olduğu inancıyla, şehrimizin, ülkemizin ve tüm İslam alemininRamazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi, kardeşlik, sağlık, huzur ve bereket içerisinde bir bayram temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET KUTLUHAN:

“Manevi bir huzurla idrak ettiğimiz, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlayıp, gönüllerimizde önemli yer tutan; sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma, birlik olma gibi ulvi değerleri hissetmeyi sürdüreceğimiz Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar; kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği mutlu, umutlu ve sevgi dolu olmamız için bizlere güç veren önemli değerlerimizdir. Bu özel günlerde, kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri geride bırakmalı; kimsesiz, hasta, yaşlı ve yardıma muhtaçları ziyaret ederek, gönüllerinde umut çiçeklerinin yeniden filizlenmesine vesile olmalıyız. Bilindiği gibi aziz milletimizin en büyük hasletlerinden bir tanesi yardımlaşma ve muhtacın yanında olmaktır. Bayramlar da bu güzel duyguları yaşama ve yaşatmak için her birimiz için önemli günlerimizdendir. Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz bu mübarek ay ve günlerin, İslam dünyasında başta Gazze olmak üzere, zulmün sona erdirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyor; dünyada ve ülkemizde yaşanan acıların son bulmasını diliyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Ülkemizde huzur içinde bayram kutlayabilmemize vesile olan, mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Selam ve saygılarımla...”

 

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI ALİ RIZA ERTEMUR:

“Seçim süreciile birleşen bir Ramazan ayını geride bıraktık.Vatandaşlarımız Ramazan’ın huzurunun yanında maalesef seçim stresini yaşadığı bir süreç geçirdi. Pamukkale’mizin güzel günlere kavuşturmak için yaptığımız çalışmalar 31 Mart’ta vatandaşlarımızın teveccühü ile vücut buldu. Pamukkale’mize bahar geldi. Pamukkale’miz derman belediyecilikle kavuştu. Ramazan Bayramı öncesi Pamukkale’miz mutlu güzel günlere büyük bir kapıaçtı. Bugün ise; Mübarek Ramazan ayımızın ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan ayımızın bereketi, hürmeti Pamukkale’mize sevgi iklimini kazandırdı. Bu iklimin sadece bayramlarda değil, yılın 365 günü Pamukkale’mize hakim olacağına inancım tamdır. Ramazan Bayramı’nın ülkemize barış ve esenlik getirmesini diliyorum. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının zirveye ulaştığı, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde kırgınlıkları, dargınlıkları zihnimizden ve davranışlarımızdan söküp atmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle, bayram sevincimize onları da ortak etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; En küçüğünden en büyüğüne öncelikle Pamukkalelilerin ardından tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyorum”
 

İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN:

“Değerli hemşehrilerim, Bu Ramazan ayını da birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde, Merkezefendimize yakışır bir şekilde geride bırakarak bayrama ulaştık. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşehrilerimin sevdikleriyle bir arada olacağı, hoş muhabbetler edeceği ve güzel hatıralar biriktireceği bir bayram diliyor, Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın ülkemize sağlık, barış, kardeşlik, adalet ve hukuk getirmesini temenni ediyorum”

İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

SARAYKÖY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SALİH KONYA:

“Gönüllerimize huzur iklimi getiren mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakırken; Ramazan Bayramına ermiş olmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Bayramı hüznün neşeye dönüştüğü, dargınların barıştığı, yardımlaşma ruhumuzu en derinden yaşatan, rahmet ve şefkat dolu günleri hissettiren en özel günlerimizdendir. Muhabbet bağlarımızın arttığı Ramazan Bayramı'nda huzur ve mutluluk içinde, kazasız, belasız bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramın bu manevi iklimiyle Sarayköy’ün her bir yanında hoşgörüyü, sevgiyi, yardımlaşma ve dayanışmayı hakim kılacak, birbiriyle kucaklaşacak, daha sıkı kenetlenecek, bir ve bütün olacak, ihtiyaç sahiplerimize el uzatacak, birlik sürecimizi başarıya ulaştıracak ve gelecek nesillerimize yaşanabilir, daha güzel bir Sarayköy’ü miras bırakacağız. Bu duygularla tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor ve bu mübarek bayramın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum”

İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

BULDAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ALİ ORPAK:

“Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, ortak hedefimiz olmalıdır.  Saygıdeğer Buldan hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum”

 

İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN:

“Ramazan ayının son günlerini geride bırakırken kalplerimizde biriken duaların ve birbirimize olan sevginin, bu özel günlerde daha da güçlendiğini hissediyoruz ve bayrama ulaşmanın sevinciyle dolup taşıyoruz. Bayramlar, insanların bir araya gelerek sevgi, saygı ve hoşgörü içinde birlikte olmalarını sağlayan önemli fırsatlardır... Bu mübarek günlerde ailecek akraba ve komşularımızla bir araya gelmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek toplumsal dayanışmamızı artırmalıyız. Böyle bir dayanışma, milletimizi daha güçlü kılıp geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır. İçimizdeki huzurun, sevincin ve umudun, bu vesileyle tüm insanlığa yayılmasını dilerim. Bayramımızın, tüm İslam coğrafyasına da barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Allah'ın rahmeti ve bereketiyle doldurduğu bu günlerde, sevdiklerimizle bir arada olmanın, paylaşmanın ve birlikte mutlu anılar biriktirmenin tadını çıkaralım. Bayramda etrafımızdaki insanlara bir gülümsemeyle ya da bir selamla da olsa bir iyilik veya güzellik yaparak ya daonları telefonla da olsa arayarak, hâl hatır sorarak, sevgi ve hoşgörü dolu bir atmosfer oluşturalım.Rabbim, kalplerimizi birbirine yakınlaştırsın. Bu özel günleri sevdiklerimizle birlikte geçirerek, yaşamın güzelliklerini paylaşarak bayram sevincinidaha da artırmamız dileğiyle, nice mutlu, huzurlu ve bereketli günler görmemizi dilerim. Sağlık, huzur ve mutluluk hepimizin olsun. Bayramımız, mübarek olsun.”

 

İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

DENİZLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI İBRAHİM TEFENLİLİ:

“On bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurlayarak Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların son bulduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi ve saygının öne çıktığı, özel ve önemli günlerdir. Bu özel ve önemli günler dost, akraba ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı zamanlardır. Tüm bu değerlerin Ramazan Bayramı’nda doyasıya yaşanması temennisiyle milletimizin ve islam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, huzur, barış ve mutluluk içerisinde nice bayramlara kavuşmayı temenni ederim”

İŞTE PROTOKOLÜN BAYRAM MESAJLARI

DENİZLİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU BAŞKANI FEYYAZ CEŞEN:

“Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı, dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin yaşandığı Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek 3 ayların sonuncusu olan Ramazan ayının da sonuna geldik. Oruç, ibadet, zekat ve fitre gibi dinimizin bizlere emrettiği olguları gönül rahatlığı içinde yaşadık. Ramazan ayındaki bu güzelliklerin karşılığında yaratan bizlere bayram hediye etmiş. Şimdi Ramazan bayramına kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar toplumumuzda küslerin barıştığı, büyüklerin ziyaret edilerek gönüllerinin alındığı ve paylaşmanın huzurunun yaşandığı günler. Bu güzel zaman dilimine bizleri sağlıkla ulaştırdığı için yüce Allah’a şükürler olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, başta büyük amatör futbol ailesinin tüm fertleri olmak üzere, sporcu kardeşlerim ve aileleri, kulüplerimizin çok değerli başkan ve yöneticileri, antrenör, hakem, sağlık ve güvenlik görevlileri ile saha komiseri arkadaşlarımız ve  tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum”