DENİZLİ OSB’DE ENFLASYON MUHASEBESİ SEMİNERİ

Denizli OSB Müdürlüğü, muhasebe ve finans servislerinde görev yapan personele yönelik enflasyon muhasebesi semineri düzenlendi. 

Denizli OSB’deki firmaların muhasebe ve finans birimlerinde görevli personele enflasyon muhasebesinde özellikli konular başlıklı bir seminer gerçekleştirildi. 

Nazalı Grup işbirliğinde gerçekleşen seminerde Yeminli Mali Müşavir Semra Ersoy ve Nazalı Vergi Ortağı Ömer Emen konuşmacı olarak katıldı. 

Düzenlenen seminer hakkında bilgi veren Ersoy; “Enflasyon muhasebesi şu anda çok gündemde. Büyük küçük tüm firmaları ilgilendiren çok önemli bir konu. Oldukça teknik ve karışık bir konu. Nisan ayı sonu itibariyle bilançolar enflasyon düzenlemesine tabii tutulmuş haliyle de devredilecek. Muhasebe ve finans yöneticilerini ne yapmaları gerektiği hakkında bilgilendirmek için bu semineri düzenledik. Kendi görüşlerimizi, Bakanlığın bu konudaki görüşlerini, piyasada dolanan söylentileri de ele alıp paylaşacağız” ifadelerini kullandı. 

Seminerde piyasada enflasyon muhasebesi ile ilgili çok fazla tereddüt edilen konuların ele alındığını kaydeden Emen ise; “Yaklaşık 3 yıldır gündemimizi meşgul eden vergi ve enflasyon muhasebesi konusunu düzenlediğimiz seminerde ele alacağız. Bizler enflasyon muhasebesinin nasıl yapılacağından ziyade yaklaşık 6-7 aydır piyasada oluşan tereddütlü konuları ele alıp hap bilgi şeklinde katılımcıları bilgilendirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.