KEYSAN’IN YENİ ŞİİR KİTABI RAFLARDA

Denizlili yazar ve şair Hakan Keysan, 8. kitabını okurla buluşturdu. Daha önce yazdığı 4 şiir kitabına bir yenisini ekleyen Keysan, “Kısılmış Sesi Rüzgarın” adını taşıyan yeni şiir kitabını Pikareks Yayınları’ndan çıkardı.

Şairin Pikareks Yayınlarından çıkan kitabı 76 sayfadan ve 46 şiirden oluşuyor. Keysan, daha önce şiir alanında Suda Bıçak İzi (2005), Sus Odası (2010), Yangın Lekesi (2012) ve Dün Ağrısı (2017) kitaplarını okurla buluşturmuştu. Ayrıca 2014’te Sunak Defteri, 2019’da Yol ve Ötesi ve 2023’te Nikfer Bezi adlı kitaplarını çıkaran Hakan Keysan, Türkiye Yazarlar Sendikası Denizli Temsilciliğini de yürütüyor.

KEYSAN’IN YENİ ŞİİR KİTABI RAFLARDA

ŞİİR KENDİMİZLE, GÜZELLİKLE, İYİLİKLE BULUŞTURUR

Denizli’de spor alanında da başarılı çalışmalar yapan Keysan yeni şiir kitabını, “Uzun süre ara vermiştim şiire. Toplumsal koşullar, ekonomik mücadeleler, giderek amacından uzaklaştırılan eğitim sistemi, insanlarımız üzerinde büyük bir basınç yaratıyor. Sanattan, güzellikten, spordan, merhametten uzaklaştırılıyoruz hızla. Bundan şiir de nasipleniyor. Oysa ne kadar şiire sığınırsak o kadar kendimizle, iyilikle, güzelliklerle buluşuruz. Şiirle direnebiliriz. Beşinci şiir kitabım hem başka bir insana davet ediyor insanı, hem de gelen baharın daim olabileceğini müjdeliyor” cümleleriyle anlattı.

KEYSAN’IN YENİ ŞİİR KİTABI RAFLARDA

İZMİR KİTAP FUARI’NDA OKUR ÖNÜNE ÇIKACAK

20 yıl boyunca Sunak Kültür ve Yazın Dergisi’ni çıkaran Keysan, yazı ve araştırmalarına devam ediyor. İlk kez 27 Nisan’da İzmir Kitap Fuarı’nda imza etkinliğiyle okur önüne çıkacak olan Keysan, ayrıca Denizli’de de mayıs ayında bir şiir dinletisi ve imza programı gerçekleştirecek.