BAŞKANDAN ‘TARIM ALANI’ DUYARLILIĞI

DENİB heyetini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, “Tarım arazileri dışında kim nerede, ne üretmek istiyorsa yanında olurum” diye konuştu. 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.  

Denizli’nin ihracat sıralamasında 9’ncu sırada olduğunu kaydeden Memişoğlu, 185 ülkeye 3 binden fazla kalem ürün ihraç ettiklerini kaydetti. Denizli’nin ihracat potansiyeli ve gerçekleşen ihracat verilerine dair bilgi aktardı. 

Ziyarette konuşan Çavuşoğlu ise üreten her kesimin yanında olacaklarını ve destek vereceklerini kaydederek; “Tarım arazilerinin yok olmaması şartıyla kim nerede, ne üretmek istiyorsa yanında duracağız. Yeter ki üretin. Ranta değil, üretime dayalı bir ekonomi için kim varsa, biz onlarla beraber yol yürürüz. Üretimde bir tek kırmızıçizgimiz var, tarım arazilerinin yok olmaması. Bu anlamda ne zaman bir desteğe ihtiyaç olursa elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.