BAŞKANLIK KOLTUĞU MİNİK BURCU’YA BIRAKILDI

Buldan Belediye Başkanı Orpak, makamını minik Burcu’ya bıraktı, çocuklardan oluşan belediye meclisi toplantı yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan ilk renkli görüntü Buldan’dan geldi. Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, kendisini ziyaret eden çocuklardan Burcu Rana Çataldere’ye makamını teslim etti. Çocuklardan oluşan belediye meclisi de toplantı yaptı.

BAŞKANLIK KOLTUĞU MİNİK BURCU’YA BIRAKILDI

Yusuf Gökçe Zafer İlkokulu, Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu, Ahmet Nadir Özlen İlkokulu ile Ahmet Terzioğlu İlkokulu’ndan 15 öğrenciden oluşan belediye çocuk meclisi, çocuk başkan Burcu Rana Çataldere’nin başkanlığında toplantıda renkli görüntüler oluştu.   
Toplantıda meclis üyeleri arasında açık oylama ile katip üyeliğine seçilen Miraç Ünlü ile Miraç Pehlivan, çocuk meclis üyelerinin ağaçlandırma, lunapark, yüzme havuzu ve  daha çok park ve yeşil alan gibi taleplerini tek tek not aldı, ilgili birimlere iletti.

BAŞKANLIK KOLTUĞU MİNİK BURCU’YA BIRAKILDI

Toplantıya katılarak çocuk meclisine eşlik eden Orpak, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Orpak “Sizler bizim geleceklerimizsiniz. Sizlerle birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Gençlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız bizim her şeyimiz. O nedenle sizlere bundan sonra daha çok zaman ayıracağız, sizlerle daha çok vakit geçireceğiz. Daha çok etkinlikler yapacağız. Eğitim de çok önemli. Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan eğitim sisteminin daha iyi olması, özellikle ilçemizdeki okulların eğitim kalitesini artırmak adına belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda destek olacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.