İŞTE 23 NİSAN PROGRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. İlk etkinlik Denizli Valiliği önündeki Atatürk anıtında yapılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 104’üncü yılında tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de çeşitli etkinliklerle ve büyük bir coşku ile kutlanacak. İlk etkinlik, Denizli Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtında yapılacak. Saat 09.00’da başlayacak törenin ardından öğrenciler, resmi makamlarda görevi devralacak.

Kutlama programının adresi ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu olacak. Saat 10.30’da başlayacak kutlamalarda; ilk Meclisin açılışının canlandırılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan’ın konuşması, öğrencilerin şiirini okuması, ‘Sıfır Atık’ gösteri, çocuk oyunları gösterisi, halk oyunları gösterisi ve ‘Sev Dünyayı’ gösterisi yer alacak. Kentteki anasınıfların 23 Nisan Denizli Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu çevresinde yapılacak. Miniklerin etkinliği ise saat 12.00’de başlayacak.