DESKİ’NİN BAŞINA ALİ AYDIN GETİRİLDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesini Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun kazanmasından sonra başlayan görev değişiklikleri devam ediyor. Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Aydın görevine başladı.

Türkiye genelinde 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde başkanlığı kazanarak görevi devralan isimler belediyelerde çalışacakları yöneticileri belirlemeye devam ederken, daha önce haberini yaptığımız Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğüne atama kesinleşti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen üst düzey görevlendirmeler ile Genel Sekreterliğe Bülent Boşbaş'ın ataması yapılırken, DESKİ Genel Müdürlüğüne de Pamukkale Üniversitesi Mühedislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Ali Aydın'ın ataması yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, göreve başlayan Genel Sekreter Bozbaş ve DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Aydın ile makamında bir araya gelerek bir süre görüştü. Bozbaş ve Prof. Dr. Aydın'a yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni eden Çavuşoğlu, başarılar diledi.