MAKSİAD FUARA DAMGA VURDU

Almanya’da gerçekleştirilen Kablo, Tel İşleme Makinaları ve Aksesuarları Fuarı’na katılan 12 firmadan 10’u MAKSİAD üyesi firmalar oldu.

Makine sanayicileri için büyük önem taşıyan Kablo, Tel İşleme Makinaları ve Aksesuarları Fuarı, Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşti. Fuara Denizli’den katılan 12 firmadan 10’unun MAKSİAD üyesi firmalar oluşu dikkat çekti.

Boz Bros, Bosdemir Makine, Ersa Demir Çelik, Frekans Makine, İlke Çelik, Kablomak Makine, Proton Otomasyon, Sinyol Boru Ekleme Parçaları, Uygar Makine ve Vatmak Makine fuarda stant açtı.

MAKSİAD Başkan Yardımcısı Ferit Bozdemir ve yönetim kurulu üyesi Orhan Ödemiş üye firmaların stantlarını ziyaret ederek destek verdi.

MAKSİAD FUARA DAMGA VURDU

Katılan firma temsilcileri, kablo sektörü açısından önemli bir platform olan bu fuarda yeni dönem yol haritasının belirlendiğini vurguladı.  Fuara katılımcılara yeni iş birlikleri ve global pazarlarda etkinlik gösterme fırsatları oluştu. Fuar aynı zamanda Türk firmalarının uluslararası arenada tanınırlıklarını artırmalarına önayak oldu.

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, "Yönetim kurulu olarak fuara katılan ilimizden pek çok firmayı yalnız bırakmadık. MAKSİAD olarak tüm sektör temsilcilerimiz için buradayız ve makina sektörü Denizli için yükselen bir yıldız olacaktır, sektör teknolojik  ve inovatik yeni yatırımlarla ve Denizli’yi dünyada temsil etmekle birlikte yeni istihdam alanları da oluşturmaktadır. 2024 ve 2025 yılları MAKSİAD yılı olacaktır" diye konuştu.