İSTİHDAM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu yılın ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Bakan Işıkhan toplantıya online olarak başkanlık etti.

Denizli’de istihdam ve iş gücü ihtiyacını tespit etmek, mesleki okul ve diğer kurumları işletmelerle buluşturmak, verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantılarının ikincisi Denizli Valiliği’nde gerçekleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan toplantıya uzaktan erişimle bağlanarak başkanlık etti.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, PAÜ Rektör Vekili Turan Karadeniz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hülya Bartal, Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş, Denizli İş Kur Müdürü Fatih Coşkun’un yanı sıra kentteki kamu kuruluşlarının il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri toplantıya katıldı.

Bakan Işıkhan’ın video konferans sistemi ile yaptığı toplantı sonrası İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) Toplantısı Vali Coşkun başkanlığında devam etti.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih IŞIK tarafından, Genel İşgücü Piyasası verileri hakkında kurul üyelerine bilgilendirme sunumu yapıldı.