KENTİN GÖBEĞİNDE DİZİ ÇEKTİLER

Eylül ayında ATV ekranlarında yayınlanması beklenen ‘Şehrazad’ dizisinin çekimleri, başladı. Denizli’nin UNESCO Kültür Mirası Listesi’nde bulunan Pamukkale’den başlaması beklenen dizi, İstanbul’da devam edecek.

‘Sefirin Kızı’, ‘Kaderimin Oyunu’ ve ‘Kardeşlerim’ gibi başarılı yapımlara imza atan Nazlı Heptürk'ün yapımcılığını üstlendiği ‘Şehrazad’ dizisi eylül ayında ATV’de izleyicilerin karışına çıkması bekleniyor. Senaristliğini Eda Tezcan'a ait olan dizinin çekimleri ise Denizli’de başladı. Film ekibi Delikli Çınar Meydanı’da set kurdu, dizinin bir bölümünü burada çekti. Kent merkezinde dizi çekildiğini gören vatandaşlar da ünlüleri görmek için birbirileriyle yarıştı.

Denizli’nin önemli turizm merkezilerinde de yapılacak olan dizinin çekimleri, İstanbul’da devam edecek.

KENTİN GÖBEĞİNDE DİZİ ÇEKTİLER

Ünlü aktör Burak Deniz'in başrolünde yer aldığı dizide, komiser "Mahir" karakterine hayat verecek olan yetenekli oyuncu ile partneri arasında dikkat çeken bir yaş farkı bulunuyor. Dizinin ana karakterleri arasında, yörük kızı Canfeza ve komiser Celal yer alıyor. Bu iki farklı dünyadan gelen karakterin imkansız gibi görünen aşkı, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturuyor.