SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

Akşam saatlerinde hafif etkili olan yağmurun ardından; Denizli-Antalya Karayolu’nda etkili olan sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Denizli’de dün akşam saatlerinde hafif yağmurlu geçti. Yağmurun ardından oluşan nem nedeniyle Denizli-Antalya Karayolu Cankuratan Mevkii’nde sis meydana geldi. Sabah saatlerinde etkili olan sis ve Tavas Makası bölgesinde çalışmaların devam etmesi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

HAFTASONUNA DİKKAT!

Öte yandan bugün parçalı bulutlu yarın ise çok bulutlu bir havanın etkili olacağı Denizli’de haftasonu yağmur bekleniyor. 2 gün gökgürültülü sağanak yağışın hakim olacağı kentte hava sıcaklığın ise önemli derece düşmesi bekleniyor.

SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Bugün kentte parçalı bulutlu hava hakim olacak. En düşük hava sıcaklığı 15, en yüksek ise 27 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu bir havanın etkili olması beklenen yarın ise en düşük hava sıcaklığı 14, en yüksek 27 derece olması bekleniyor. 4 Mayıs Cumartesi günü gökgürültülü sağanak yağış hakim olacak. En düşük sıcaklık 13, en yüksek 23 derece olacak. 5 Mayıs Pazar günü gökgürültülü sağanak yağış etkisini sürdürecek. En düşük sıcaklık 11,en yüksek 21 derece olacak. Denizli, yeni haftaya parçalı bulutlu havanın etkisi altında girecek. 6 Mayıs Pazartesi günü en düşük sıcaklık 8 en yüksek sıcaklık ise 23 derece olacak.