AVUKATLAR SAHNEDE

Denizli Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu konserle müzik severleri bir araya getirdi. Koro Şefliğini Kemal Kocamanoğlu’nun üstlendiği konser eğlenceli görüntülere sahne oldu. 

 

Denizli Barosu’na bağlı avukatların bir araya gelerek oluşturduğu Denizli Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu konserle sahne aldı. Dün Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğer, avukatlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Denizli Barosu Türk Halk Müziği Korosu’nun şefliğini Kemal Kocamanoğlu üstlenirken, konserin sunumu Aylin Müftüler tarafından yapıldı. Denizli’de Türk Halk Müziği alanında sanatsal ve eğitsel bir yaklaşımla çalışmalarını Ekim 2015’ten beri devam ettiren Denizli Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu konserinde Ayşegül Kitiş, Rabia Özdemir, Zeren Kocayiğit Karakaya, Gültekin Akkurt, Ali Vefa Özcan, Birol Erdoğan ve Mustafa Demir Türk Halk Müziğinden çeşitli parçaları solo olarak seslendirdi. 

19 parçanın seslendirildiği konser potburi ile sona ererken, izleyenler keyifli anlar yaşadı. Konser Baro Başkanı Demirdöğer’in çiçek takdimi ile sona erdi. 

denizli barosu