KOCABATMAZ İÇİN TBMM’DE TÖREN DÜZENLENDİ

Ankara’da dün hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Kocabatmaz için TBMM’de tören düzenlendi. Kocabatmaz’ın fotoğrafını kendisi ile aynı ismi taşıyan torunu taşıdı.

Ankara’da bir süredir tedavi görmekte olan 21. Dönem DSP Denizli Milletvekili ve Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, dün hayatını kaybetti. 78 yaşında hayata veda eden Kocabatmaz için TBMM'de resmi tören düzenlendi. Törene; eşi İlknur Kocabatmaz, kızı Handan ve oğlu Ali Erdem ile birlikte aile üyeleri katıldı. TBMM Grup Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Gelecek Parti Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, CHP Denizli Eski Milletvekili Adnan Keskin, 21. Dönem DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, eski ve yeni dönem milletvekilleri ile yakınları katıldı.

KOCABATMAZ İÇİN TBMM’DE TÖREN DÜZENLENDİ

FOTOĞRAFINI TORUNU TAŞIDI

Kocabatmaz’ın naaşı tören birliği eşliğinde TBMM bahçesine getirildi. Kocabatmaz’ın fotoğrafını ise torunu Mehmet Ege Kocabatmaz taşıdı. Burada yapılan törenin ardından Kocabatmaz’ın naaşı, memleketi Denizli'ye getirilecek. Yarın Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisinde cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.

KOCABATMAZ İÇİN TBMM’DE TÖREN DÜZENLENDİ