DENİZLİ'DE 14 YILLIK UYGULAMAYA SON VERİLDİ

Caddelerdeki cep otoparklardan ücret alınması uygulamasına son verildi. 14 yıl önce başlatılan uygulama ile BELTAŞ görevlileri otopark ücreti topluyordu.

BELTAŞ, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatıyla cep otoparklarından ücret alma uygulamasına son verdi. 14 yıl önce başlatılan uygulama zaman zaman yargıya taşınmıştı.

Denizli’nin çeşitli caddelerinde üstyapı çalışmaları sırasında yol kenarlarında cep otoparkları oluşturulmuş, cep otoparklarının başına da BELTAŞ çalışanlarını görevlendirmişlerdi. Günün belli saatlerinde ve kısa süreli duraklamalarda ücretsiz olan uygulama BELTAŞ’ın önemli gelir kalemlerinden biri haline gelmişti.

14 YILLIK UYGULAMAYA SON VERİLDİ

Kent merkezindeki 13 caddede devam eden uygulamaya son verilmesi ile birlikte tartışmalar da sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, göreve geldikleri ilk günden itibaren Denizli’de derman belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek değişimin başladığını söyledi. Başkan Çavuşoğlu, “Rantı değil, halkın ihtiyaçlarını ön plana alan bir anlayışla çalışmalarımızı birer birer hayata geçiriyoruz. Denizli’de derman belediyeciliği inşa ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizle birlikte kentimizi daha güzele ve iyiye hep birlikte ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

14 YILLIK UYGULAMAYA SON VERİLDİ