AK PARTİLİ GÜNGÖR: DENİZLİ BÜYÜK TABELA BELEDİYESİ OLDU

CHP’li belediye başkanlarının borç listelerini belediye binalarına asması AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör’ün tepkisini çekti. Güngör; “Merkezefendi Belediyesinin borçlarını aynı heyecanla asmaya cesaret edemediklerini gördük. Milletimiz hesap soracaktır” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör CHP’li belediye başkanlarının devraldıkları belediyelerde uygulamalarını eleştirdi. Güngör; “Seçimin üstünden yaklaşık 1,5 ay geçti. Denizlimizin gördüğü; CHP’li büyükşehir ve ilçe belediyelerin devir aldıkları belediyelerin borçlarını binalara heyecanla asmak oldu. Ama kendi yönettikleri Merkezefendi Belediyesinin borçlarını aynı heyecanla asmaya cesaret edemediklerini gördük. Bunun yanında  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini odalardan  indirmek, ismini taşıyan alanların ismini değiştirmekten başka bir iş yapmadıklarını gördük.  Bunun hesabını da  milletimiz hem 2028’de hem de’2029 da soracaktır “ dedi.

TABELA BELEDİYESİ

Geride kalan süreçte gördükleri tek manzarayı ‘Denizli Büyük Tabela Belediyesi’ olarak tanımlayan Güngör; “31 Mart seçimlerinde milletimizin Denizli’de verdiği karar başımızın üstünedir.  Milletimizin bize yüklediği, görev ve sorumluluğun farkındayız. CHP’li Büyükşehir belediyesinde ve ilçe belediyelerinde büyük vaatler açıklayan belediye başkanlarından seçimin üstünden yaklaşık 1.5 ay geçmesine rağmen bahane üretmekten başka henüz hiç bir şey göremedik” diye konuştu.

VAATLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Belediye başkanlarının seçim dönemlerinde verdikleri vaatlerin takipçisi olacaklarını kaydeden Güngör; suya yapılacak yüzde 50 indirim ve emeklilere verilecek maaş desteğini hatırlattı. Güngör; “Seçim çalışmaları kapsamında yapılacağı açıklanan tüm projelerin takipçisi olacağız. Seçimden bu yana hiçbir şey yapmayan CHP’li belediye başkanlarının, belediyecilikte sınıfta kalacakları çok belli. Biz ilk günkü gayretle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize gösterdiği hedeflere ulaşmak için durmadan dinlenmeden 2028 genel seçim ve 2029 yerel seçim için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.