PAMUKKALE’DE MUHTARLAR ZİRVESİ

Pamukkale Belediyesi, 31 Mart seçimlerinde halkın desteğini alan 61 mahalle muhtarını buluşturdu. Belediye ve muhtarlar düzenli toplantılarla, mahallelerin sorunlarını çözme kararı aldı. 

 

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, yerel seçimlerde halkın desteğini alarak seçilen ilçedeki 61 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Seyir Tepesi’ndeki buluşmaya Ertemur’un kurmayları Ali Marım, Himmet Yavaş, Uğur Çizmecioğlu ve ilçe meclis üyeleri katıldı. Ertemur muhtarlar ile her iki ayda bir toplanarak mahallelerin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini dinleyeceklerini kaydetti. 

İSTİŞARE YAPILACAK

Toplantıda konuşan Ertemur, “Yapılan son seçimlerde sizler muhtar olarak, biz de belediye başkanı ve meclis üyeleri olarak yeni bir yola çıktık. Hepinizi seçimlerden dolayı kutluyorum. Sizler de bizler de tecrübeliyiz. Halkımızın sorunlarını, mahallelerin ihtiyaçlarını sizler bizlere ileteceksiniz. Vatandaşlarımız hem sizlere hem de bize kredi verdi. Hep birlikte bu krediyi vatandaşlarımıza geri sunmak için çalışacağız. Sağlıklı bir işleyiş için belediye meclis üyelerimize mahalleleri paylaştırdık. Her mahallemizle ilgilenen meclis üyelerimizi belirledik. Sizler ve bizler hep birlikte ele ele vererek Pamukkale için çalışacağız. Sizlerle periyodik olarak 2 ayda bir toplantı yaparak, sorunlarımızı anlatmamız ve çözümü bulmamız gerekiyor. Siz kıymetli muhtarlarımızdan ricamız belediyemiz ile irtibatınızı kopartmayın. Sorunu ilk gören sizlersiniz. Belediyenin eli ayağı gözü olarak, sizden ricam hiçbir sorunu ötelemeyelim. Mümkün olduğu kadar hızlı ulaştırın ki hemen çözelim. Ben Pamukkale’de sizlerle birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

SIKINTILAR UNUTULACAK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marımise, “Belediyelerin en önemli gücü muhtarlardır. Pamukkale Belediye Başkanımız Ali Rıza Ertemur, meclis üyeleri ile sizleri buluştu. Bu bence 5 yılın ilk adımıdır. Nasıl sağlıklı adım atarsak öyle gider diye düşünüyorum. Önemli olan Denizli, önemli olan halkımız. Pamukkale, bizlerle birlikte 2 dönem yaşadığı sıkıntıları unutacak güzel günler görecektir. Bu başarının altında hepimizin imzası olacak. Pamukkale’yi yaşanır bir kent haline getirmenin çalışmasını yapacağız. Katıldığınız için çok teşekkür ederim. Hepinize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.