DENİZLİ MODEL FABRİKA KURULUYOR

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, yapımı devam eden Denizli Model Fabrika’da incelemelerde bulundu. Fabrika, tamamlandıktan sonra Türkiye’nin 9’uncusu model fabrikası olacak.

Geçtiğimiz aralık ayında Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edilecek olan Denizli Model Fabrika’nın temeli, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından atılmıştı. Denizli Sanayi Odası (DSO) öncülük ettiği Denizli Model Fabrika’da yapım çalışmaları devam ediyor. DSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Enis Emre Boz ve Mehmet Sarı, DSO Genel Sekreter Yardımcısı İsmail ile birlikte yapımı süren Denizli Model Fabrika şantiyesini ziyaret etti.

DSO heyeti, tamamlandığında Türkiye'nin 9’uncu model fabrikası konumuna gelecek olan işlerle incelemelerde bulundu. Çelik konstrüksiyon yapım işinin tamamlandığı Model Fabrika’da, yetkililerle birlikte konstrüksiyon yapım işinin kabulüne konu incelemeler de yerinde gerçekleştirildi. DSO Yönetim Kurulu Üyeleri, fabrikanın ilerleme sürecini yakından takip ederek, Denizli’nin sanayi potansiyeline katkı sağlayacak bu projenin başarılı bir şekilde tamamlanması için çalışmaların titizlikle yürütülmesini istediklerini dile getirdi.

DENİZLİ MODEL FABRİKA KURULUYOR

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) destekleriyle yapılacak olan Denizli Model Fabrikasında; gerçek bir üretim ortamında, deneyimsel öğrenme teknikleri kullanılarak verimlilik temelli dönüşümün öğretilmesini ve yaygınlaştırılmasını sağlayan eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi amaçlanıyor. Model fabrikada; işletmelerde faaliyet bazlı mükemmeliyet ilkelerinin, deneyimsel öğrenme teknikleri kullanılarak, ölçeklendirilebilir bir şekilde yaygınlaştırılmasını sağlayan bir araç, Denizli'de ortak kullanıma yönelik bir merkez olarak hizmet vermesi bekleniyor.

DENİZLİ MODEL FABRİKA KURULUYOR