DENİZLİ MEYVELERİ KAPIŞ KAPIŞ GİTTİ

Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği'nin (DEMESKO) yeni yönetimi, Denizli'de üretilen erik, kayısı ve kirazdan oluşan 2 bin paket meyveyi Çınar Meydanı’nda vatandaşlara dağıttı. 

 

Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği’nde (DEMESKO) 30 Nisan’daki genel kurulda Halil Öztürk, 10 yıl sonra tekrar DEMESKO başkanlığına seçildi. Genel kurulun ardından görev dağılımı yapan yeni yönetim kentte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret eden DEMESKO Başkanı Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında Denizli halkına 2 bin paket meyve dağıttı. Denizli'de üretilen erik, kayısı ve kirazdan oluşan meyve paketleri vatandaşlar tarafından kısa sürede bitirildi.

Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği

ÇAVUŞOĞLU DESTEK VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, üreticilerin ve komisyoncuların uzun zamandan beri sıkıntılarının olduğuna işaret ederek, "Onlarla yeni bir süreci başlatacağız. Denizli halkının hem daha sağlıklı, daha kaliteli ürüne ulaşmasını hem daha ekonomik ürüne ulaşması noktasında bir mücadelemiz olacak. Fakındalık oluşturmak üzere böyle güzel bir etkinlik yapmışlar. Önümüzdeki dönemde Denizli'de tarıma, hayvancılığa, turizme büyük önem vereceğiz. Bu işin belediye meclisi ile ilgili süreleri var. Bunların hepsini Denizli halkının hizmetine sunacağız. Vaatlerimizin, projelerimizin hepsini tek tek yaşama geçireceğiz” dedi.

Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği

ÜRÜNLERİMİZİN KALİTESİNİ GÖSTERMEK İSTEDİK

DEMESKO Başkanı Halil Öztürk de yeni oluşan yönetim kurulu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını, bu kapsamda burada bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Halkımıza 2 bin paketten oluşan erik, kayısı ve kiraz ikramımız oldu. Ürünlerimiz Denizlimizde üretilen ürünler olması sebebi ile ilimiz meyve tarımının önemini de ön plana çıkararak halkımıza Denizli ürünlerinin kalitesini göstermek istiyoruz. Büyükşehir belediye başkanımız ile ilimiz tarımı için ortak proje üretmeyi hedefliyoruz"  ifadelerini kullandı.

Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği