DENİZLİ’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANACAK

Denizli’de yarın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu yaşanacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi, bu yıl 105. yıl dönümü kutlanacak olan bayram kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

Denizli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’na hazır. Bu yıl 105. yıl dönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ilk olarak yarın saat 09.30’da Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak. Ardından bando eşliğinde 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na kadar kortej yürüyüşü yapılacak. Kortejde gençler 120 metre uzunluğunda Türk Bayrağı’nı elden ele taşıyacak. Protokol başta olmak üzere Gençlik Merkezi üyesi gençler, sporcular ve vatandaşlarında eşlik edeceği yürüyüşün ardından kutlamalar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda yapılacak sporcuların koreografisi ve etkinliklerle devam edecek. Kutlamaların sonunda 105. yıl dönümüne özel kırmızı ve beyaz renkli uçan balonlar gökyüzüne bırakılacak.

DENİZLİ’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANACAK

BÜYÜKŞEHİR’DEN FENER ALAYI VE GÖKSEL KONSERİ

Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında fener alayı gerçekleştirecek. Saat 20.00’de Atatürk Stadyumu önünde başlayacak olan fener alayı, Lise Caddesi üzerinden devam ederek, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda son bulacak. Vatandaşlar, bayraklar, meşaleler ve marşlar eşliğinde bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak. Saat 21.00’de ise Büyükşehir Belediyesi önünde Türkiye’nin son dönemde en sevilen müzisyenlerinden olan Göksel konseri gerçekleştirilecek.

DENİZLİ’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANACAK

PAMUKKALE’DE 19 MAYIS BİR BAŞKA OLACAK

Pamukkale Belediyesi tarafından yarın 13.00-19.00 saatleri arasında Kınıklı Mahallesi’ndeki Amfi Park’ta, ücretsiz etkinlikler düzenlenecek. Şenlikte gençlere yönelik Barfiks, Dart, 3’lük, Powerlifting Deadlift ve Şut yarışmaları düzenlenecek. Kafadenk, Melodram, Doğukan Hazar Yerlikaya konserleri ile Dj Performansları olacak. Etkinliklerde, her kategorideki birincilere balon turu, ikinci ve üçüncülere de çeşitli hediyeler verilecek. Öte yandan Pamukkale Belediyesi öncülüğünde başlatılan kadınlar ligi futbol karşılaşmasının final maçı yapılacak. Akvadi Stadı’nda yapılacak karşılaşmasının ardından ödül törenine geçilecek.

DENİZLİ’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANACAK

ŞAMPİYONLAR MERKEZEFENDİ’YE GELİYOR

Merkezefendi Belediyesi’nin düzenleyeceği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel etkinliklerde; Basketbol Freestyle, Denge Show, Zumba Show, İllüzyon Gösterisi, Yöresel Halk Oyunları Gösterisi, Karizma Show, Acro Çember, Tramp Wall Show, Demir Adamlar, Show Dance ve Futbol Freestyle gösterisi gerçekleştirilecek. Alanında Türkiye Şampiyonu ve Avrupa Rekortmenleri de olan gösterilerde. Türkiye’de bir araya gelmemiş ‘Profesörün Rüyası Müzikal Gösteri Ekibi’nin yanı sıra birçok gösteri ekibi 19 Mayıs’ta Merkezefendi’de bir araya gelecek. Etkinlik çerçevesinde; palyaço, yüz boyama, şekilli balon yapma ve maskot gösterileri gerçekleştirilecek. Etkinlikler, seanslı bir şekilde olarak yarın saat 13.00, 15.00 ve 17.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi Açık Otoparkı’nda gerçekleştirilecek.

DENİZLİ’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANACAK