BAŞKAN OLDU NİKÂHI KIYDI

Çavuşoğlu, seçim çalışmaları sırasında parti otobüsünün önünü keserek kendisini düğününe davet eden genci unutmadı, seçim sonrası düğüne gidip nikahını kıydı.  

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sokak sokak gezerek vatandaşa ulaşmaya çalışan CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu seçimden bir gün önce kendisini düğününe davet eden gence verdiği sözü tuttu. 

Mahalle ziyaretleri sırasında parti otobüsünün yolunu kesen Ahmet Alpan, Çavuşoğlu’na 19 Mayıs’ta düğünü olduğunu söyleyerek davet etti, seçimi kazanıp nikahını onun kıymasını istedi. Çavuşoğlu da Alpan’a başkan seçilip nikâhını kıyma sözü verdi; “Bana hatırlatmayı ihmal etme” dedi.   

BAŞKAN OLDU NİKÂHI KIYDI

Ahmet Alpan, 19 Mayıs günü Güneş Düğün Sarayı’ndaki törenle hayatını Beyza Nur Sönmez ile birleştirdi. Başkan Çavuşoğlu genç çiftin mutlu gününde yalnız bırakmadı, sözünü tutarak nikâhlarını kıydı. 19 Mayıs kutlamalarına kısa bir mola veren Çavuşoğlu; “Çınar Meydanı’nda 25-30 bin kişiyi bıraktık, bu nikâhı kıymaya geldik. Yani bu nikahın kıymetini bilmen lazım. Öyle bir nesil dünyaya getirmen lazım ki, cumhuriyete böyle sıkı sıkıya bağlı olmalı. 

30 Mart’ta seçim çalışması yapıyoruz. Kardeşim gelmiş. O arada nasıl anlattı ise nikah kıyacağını anlatmış on dokuzunda düğün olduğunu. ‘Söz’ dedim ben de belediye başkanı olacağım o nikâha gelip ben kıyacağım” ifadelerini kullandı. 

Çiftin nikâhını kıyan Çavuşoğlu mutluluk diledi. Nikahın hikayesini de sosyal medyadan ‘Sözümüzü Tuttuk’ başlığıyla paylaştı.