BÜYÜKŞEHİR’DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak Yücel Arazsu’yu görevlendirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde değişim rüzgarı sürüyor. 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devralan Bülent Nuri Çavuşoğlu, yeni atama ve görevlendirmelerle kadrosunu yenilemeye devam ediyor. İlk olarak Genel Sekreterliğe Bülent Bozbaş’ı getiren Çavuşoğlu, Zabıta Daire Başkanlığı’na da İbrahim Çelebi’yi görevlendirmişti.

Belediye şirketlerinden Beltaş’ın başına  İbrahim Doğan, Kültür A.Ş.’nin başına da Ferhat Çelik getirilmişti. Genel sekreter yardımcılığına 3 ismi getiren Çavuşoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına ödüllü karikatürist Mehmet Selçuk, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (ASKF) ilk kadın başkanı olan Ayşe Sarıkaya’nın atamasını yapmıştı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde çalışan Cenk Öztürk'ün Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına nakli için yazı yazıldığı, atamanın yazının onaylanmasından sonra gerçekleşeceği öğrenilmişti. Başkan Çavuşoğlu son değişimi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığında gerçekleştirdi. Önceki dönemde Naciye Kapukıran’ın görev yaptığı Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına Yücel Arazsu getirildi.